hejhej!!<33

HEJHEJ BLOGGEN!!!;)

IGÅR SÅ VAR DET EN ROLIG DAG!!! JAG MARIA JULIA MOA LINUS G  ANTON OCH JOEL VAR PÅ STAN !!! JAG OCH TJEJERNA ÅKTE IN FÖRST SEN SÅ FICK VI REDA PÅ ATT LINUS G REDAN VAR DÄR SÅ DÅ TRÄFFADE VI HONOM FÖRST.
SEN SÅ ÖVERTALADE VI JOEL OCH ANTON ATT KOMMA . PÅ VÄGEN GICK DERAS BUSS SÖNDER TYP LÄCKTE VATTEN VET INTE MENMEN DEM KOM LITE SENARE!!!!:)

NÄR DEM KOM SÅ GICK VI OCH ÅT PÅ KEBABHOUSE GOTTGOTT!!!JAG BESTÄLLDE 2:A AV ALLA TJEJER OCH FICK TYP SIST AV ALLA OCH TILL OCH MED DEM SOM TYP STOD LÄNGST BAK I KÖN?!!!!! LITE SUR DÄR FÖR ATT DÅ HADE DEM ANDRA NÄSTAN ÄTIT KLART!!:( 

SÅ KUL SEN GICK VI IN PÅ JAMJAM !!KÖPTE KLUBBOR!! EFTER DET SÅ GICK VI TILL BUSSTATIONEN OCH VÄNTADE PÅ ALEXANDER !!<3<3 MEN INNAN SÅ SPRANG VI IFRÅN JAMJAM SÖR ATT VI TRODDE ATT VI SÅG EN BUSS SOM ALEXANDER ÅKTE MED MEN SÅKLART SÅ VAR DET FEL BUSS OCH NU KOMMER JAG TILLBAKA TILL DET INNAN JO S,DÅ FICK VI REDA PÅ ATT HAN SKULLE PRECIS KLIVA PÅ BUSSEN FÖR ATT DEN VAR TYP 20 MIN FÖRSENAD!!!!:) JAJA UNDER TIDEN SÅ ÅT VI LITE GODIS SATT OCH SNACKA OCH JAG GJORDE FINA FRISYRER OCH JOEL TOG KORT OCH LA UT DEM PÅ BDB (VILLE DET)THIHI!! SÅ SKA INTE SKYLLA PÅ HONOM !!:)

SEN SÅ GÖMDE VI OSS FÖR SOFIA HHHHHHHHAHAHAHAH :(:( 

JAJA SAMTIDIGT SÅ KOM ALEXANDER!!:) OCH DÅ SÅ GICK VI IN TILL MOBILAFFÄREN TELENOR OC KOLLADE LITE PÅ MOBILER OCH DÅ GICK TYP NÅTT SVAGT LARM FÖR ATT JAG HÖLL PÅ MED MOBILEN OCH SEN TYP PÅ JOEL SÅ TYP VAKTEN GLODDEE PÅ OSS JAG BLEV SKENERAD THIHI!!!:(   SEN SÅ GICK VI IN PÅ JAMJAM ELLER SÅ VA DET INNAN VI GICK IN PÅ TELENOR ELLER DET VAR BARA ALEXANDER JOE LINUS G OCH ANTON SOM GICK IN PÅ JAMJAM SAMTIDIGT SÅ FÖRSÖKTE TJEJERNA GÖMMA SIG MEN KILLARNA HITTADE OSS TYP PÅ EN GÅNG OCH SEN ÖVER GATAN LÅG TELIA!! DÄR GICK JULIA OCH KILLARNA IN OCH DÅ SÅ SPRANG VI ANDRA TJEJER UPP PÅ GINA !! KOLLAD PÅ SAKER MEN HITTA INGET PÅ DEN ENA GINA MEN PÅ DEN UTANFÖR SANKTPER:S GALLERIAN!!!<3
ÄFFERERNA SOM VI GICK IN PÅ:

GINA FINFIN MICHEAL JACKSON TRÖJA `I`m BAD WHOS BAD?!<33
GLITTERFINFINT HÅRBAND!!<3
JAMJAM  GOTTIGOTTI!!:)
TELIA MOBIL:)
TELENOR  MOBIL:)
KEBABHOUSE GOTTGOTT!!:)
NEWYORKER (LINUS FAVORITAFFÄR!!XD)
ÅHLENS
KICKS (HAAH SMINKADE LINUS  , JAG OCH MOA PROVADE SMINK) FINFINT<33
BIKBOK MOA OCH MIN FINA MÖSSOR!!<333
 KOMMER INTE IHÅG NÅTT MER!!!! THIHI<33

SEN ÅKTE JAG OCH ALLA ANDRA TJEJER HEM UTOM SOFIA MEN KILLARNA SA ATT VI INTE SKULLE FÖLJA MED HEM MEN SEN PÅ HEMVÄGEN SA DEN ATT DEM VILLE DET THIHI!!!??<33MYSIGT PÅ BUSSEN VAR JÄTTETRÖTT OCH JAG SKULLE TRÄNA!!!!:)

ÅKTE PÅ INNEBANDY TRÄNING KUL MEN VAR BARA  8 PERSONER IDAG KOM IGEN NU TJEJER!!<333 AJJJA DET VAR KUL!!!!<333


TACK FÖR DAGEN ALLA!!!<333

TACK OCH HEJ !!!<3

//PUSS EMMA!!<3


DAGEN MEN MAMMA!!<3

ÅKTE TILL GRÄNBY OCH GICK IN PÅ GINA KÖPTE EN SÅNN HÄR RANDIG TRÖJA FAST MED SMÅ RÄNDER OCH 2 PAR JEANS <3 TACK MAMMA!!<3 PUSS SEN ÅKTE VI TILL MORMOR OCH MORFAR ICH FIKADE LITE CHOKLAD OCH SÅ  SÅ NU SITTER JAG HEMMA OCH VÄNTAR PÅ MATEN HEMBAKADE PIZZA MMMMM!!!<3


PUSS OCH HEJ!!!<3

///EMMAAM<3

sista matchen för mig:((

HEJHEJ ALLIHOP!!<3

MATCHEN SPELADES MOT BÄLINGE KL.12.00 IDAG PÅ STORVRETA IP !!:) FÖRLORADE MED 0-2 MEN VI SPELADE JU INTE VÅRT BÄSTA MENMEN MAN SKA JU INTE SÄGA SÅ OM SITT LAG MENMEN   !!!!     SPELADE DÅLIGT SOM VANLIGT JAJA MENMEN MAN BLEV JU INTE LITE TRÖTT AV DET SOLIG VÄDRET MEN MAN SKA JU INTE KLAGA FÖR TYP NU ÄR SOMMAREN ÖVER!!!


HEJSVEJS!!!

///EMMAM <3

hjälp med bloggen!!<3

tack för hjälpen med bloggen julia och emma puss på er!!<33 den blev superduper fin!!!<3333333

/E

TJEJKVÄLL!!!!!!

HEJHEJ

FREDAGEN SPENDERADES I SKOLAN !!!!

FÖRST GYMPA SEN TYP MATTE OCH JAG KOMMER TYP INTE IHÅG SCHEMAT xD

SENARE EFTER SKOLAN KOM MOAS MAMMA OCH HÄMTADE MIG MOA MARIA OCH JULIA !!! ÅKTTE TILL BJÖRKLINGE TILL HEMKÖP OCH KÖPTE GODIS CHIPS OCH HYRDE FILM (I TAKET LYSER STJÄRNORNA SSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA!!!! OCH SEN MARY LANE HELT KONSTIG FILM HAHAHA LÄSKIGAST I BÖRJAN!!!!!!:()
NÄR VI HADE KOMMIT HALVVÄGS DÄRIFRÅN SÅ KOM VI PÅ ATT VI HADE GLÖMT ATT HÄMTA FILMERNA I KASSAN SÅ VI MOAS MAMMA SJUSADE HEM OSS TILL MOA OCH SÅ HÄMTADE HON FILMERNA SEN!!!HIHIH

SEN SÅ SMINKADDE VI OSS OCH FIXADE HÅRET TILL FJORTIZZAR !!! KULKULKUL FICK SNYGGABILDER HIHIHHIH !!SEN KOLLADE VI PÅ I YAKET LYSER STJÄRNORNA OCH ÅR KEBABTALLRIK GOTTGOTT! FILMEN VAR ROLIG SORLIG OCH JÄTTEBRA BRA MEN HON SKULLE KYSST SAKKE NÄR HON FICK CHANSEN!!!!! BLEV IRRITERAD!! MEN AJA DEN VAR JÄTTEBRA!!

SEN SÅ KOLLADE VI PÅ MARY LANE OCH I BÖRJAN VAR DEN LÄSKIG SEN BLEV DEN KONSTIG!!!???  HON VAR TYP DEN ONDA PERSONEN HELA TIDEN MED SIN KILLKOMPIS!!!!!!????
MEN JULIA SATT VID DATAN HELA TIDEN HIHI!!!!!:D MEN DEN VAR INTE SÅ LÄSKIG!!!!!!!!!!!!!

SEN SATT VI VID DATAN OCH KOLLADE PÅ PJ:S BILDER  SÅ SÖT THIHI!!!!<3<3


HEJSVEJS/EMMMMMAA


SEN SATT VI VID DATAN HAAAHAAH SÅÅ KUL ATT KOLLA PÅ PJ:S BILDER!!!!!!!xD<3


RSS 2.0