hejhej!!<33

HEJHEJ BLOGGEN!!!;)

IGÅR SÅ VAR DET EN ROLIG DAG!!! JAG MARIA JULIA MOA LINUS G  ANTON OCH JOEL VAR PÅ STAN !!! JAG OCH TJEJERNA ÅKTE IN FÖRST SEN SÅ FICK VI REDA PÅ ATT LINUS G REDAN VAR DÄR SÅ DÅ TRÄFFADE VI HONOM FÖRST.
SEN SÅ ÖVERTALADE VI JOEL OCH ANTON ATT KOMMA . PÅ VÄGEN GICK DERAS BUSS SÖNDER TYP LÄCKTE VATTEN VET INTE MENMEN DEM KOM LITE SENARE!!!!:)

NÄR DEM KOM SÅ GICK VI OCH ÅT PÅ KEBABHOUSE GOTTGOTT!!!JAG BESTÄLLDE 2:A AV ALLA TJEJER OCH FICK TYP SIST AV ALLA OCH TILL OCH MED DEM SOM TYP STOD LÄNGST BAK I KÖN?!!!!! LITE SUR DÄR FÖR ATT DÅ HADE DEM ANDRA NÄSTAN ÄTIT KLART!!:( 

SÅ KUL SEN GICK VI IN PÅ JAMJAM !!KÖPTE KLUBBOR!! EFTER DET SÅ GICK VI TILL BUSSTATIONEN OCH VÄNTADE PÅ ALEXANDER !!<3<3 MEN INNAN SÅ SPRANG VI IFRÅN JAMJAM SÖR ATT VI TRODDE ATT VI SÅG EN BUSS SOM ALEXANDER ÅKTE MED MEN SÅKLART SÅ VAR DET FEL BUSS OCH NU KOMMER JAG TILLBAKA TILL DET INNAN JO S,DÅ FICK VI REDA PÅ ATT HAN SKULLE PRECIS KLIVA PÅ BUSSEN FÖR ATT DEN VAR TYP 20 MIN FÖRSENAD!!!!:) JAJA UNDER TIDEN SÅ ÅT VI LITE GODIS SATT OCH SNACKA OCH JAG GJORDE FINA FRISYRER OCH JOEL TOG KORT OCH LA UT DEM PÅ BDB (VILLE DET)THIHI!! SÅ SKA INTE SKYLLA PÅ HONOM !!:)

SEN SÅ GÖMDE VI OSS FÖR SOFIA HHHHHHHHAHAHAHAH :(:( 

JAJA SAMTIDIGT SÅ KOM ALEXANDER!!:) OCH DÅ SÅ GICK VI IN TILL MOBILAFFÄREN TELENOR OC KOLLADE LITE PÅ MOBILER OCH DÅ GICK TYP NÅTT SVAGT LARM FÖR ATT JAG HÖLL PÅ MED MOBILEN OCH SEN TYP PÅ JOEL SÅ TYP VAKTEN GLODDEE PÅ OSS JAG BLEV SKENERAD THIHI!!!:(   SEN SÅ GICK VI IN PÅ JAMJAM ELLER SÅ VA DET INNAN VI GICK IN PÅ TELENOR ELLER DET VAR BARA ALEXANDER JOE LINUS G OCH ANTON SOM GICK IN PÅ JAMJAM SAMTIDIGT SÅ FÖRSÖKTE TJEJERNA GÖMMA SIG MEN KILLARNA HITTADE OSS TYP PÅ EN GÅNG OCH SEN ÖVER GATAN LÅG TELIA!! DÄR GICK JULIA OCH KILLARNA IN OCH DÅ SÅ SPRANG VI ANDRA TJEJER UPP PÅ GINA !! KOLLAD PÅ SAKER MEN HITTA INGET PÅ DEN ENA GINA MEN PÅ DEN UTANFÖR SANKTPER:S GALLERIAN!!!<3
ÄFFERERNA SOM VI GICK IN PÅ:

GINA FINFIN MICHEAL JACKSON TRÖJA `I`m BAD WHOS BAD?!<33
GLITTERFINFINT HÅRBAND!!<3
JAMJAM  GOTTIGOTTI!!:)
TELIA MOBIL:)
TELENOR  MOBIL:)
KEBABHOUSE GOTTGOTT!!:)
NEWYORKER (LINUS FAVORITAFFÄR!!XD)
ÅHLENS
KICKS (HAAH SMINKADE LINUS  , JAG OCH MOA PROVADE SMINK) FINFINT<33
BIKBOK MOA OCH MIN FINA MÖSSOR!!<333
 KOMMER INTE IHÅG NÅTT MER!!!! THIHI<33

SEN ÅKTE JAG OCH ALLA ANDRA TJEJER HEM UTOM SOFIA MEN KILLARNA SA ATT VI INTE SKULLE FÖLJA MED HEM MEN SEN PÅ HEMVÄGEN SA DEN ATT DEM VILLE DET THIHI!!!??<33MYSIGT PÅ BUSSEN VAR JÄTTETRÖTT OCH JAG SKULLE TRÄNA!!!!:)

ÅKTE PÅ INNEBANDY TRÄNING KUL MEN VAR BARA  8 PERSONER IDAG KOM IGEN NU TJEJER!!<333 AJJJA DET VAR KUL!!!!<333


TACK FÖR DAGEN ALLA!!!<333

TACK OCH HEJ !!!<3

//PUSS EMMA!!<3


Kommentarer
Postat av: Linda

sugen på ny design?

2009-10-06 @ 18:02:18
URL: http://lindissw.blogg.se/
Postat av: Maria<3

KulKul<33

2009-12-05 @ 20:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0